Gastenboek


Commentaren: 17
 • #17

  Mila (zaterdag, 07 september 2019 11:50)

  Wij hebben de puppy cursus bij Geja gevolgd, met grote tevredenheid! Onze Mila is een AmStaff, met een sterk willetje. We hebben enorm goede tips van Geja gekregen, voor de dingen waar wij tegen aan liepen. Het fijne aan cursus van Geja, is dat je alle aandacht krijgt, en je krijgt echt de hulp die je nodig hebt. Niet een standaard pakket, maar echt aangepast op onze hond. Wij zijn super blij met de keuze voor Geja, en zullen de komende tijd blijven trainen met haar. Geja, heel erg bedankt!

  Groetjes Koen, Carolien en Mila

 • #16

  Jojo !!!! (vrijdag, 14 juni 2019 14:33)

  Onze puppytraining zit er op!

  En wat hebben we veel geleerd van Geja.
  Het eerste wat mij nu "op komt poppen" ;
  Vertrouwen!
  Van zowel de baas naar de hond door de juiste houding en hierdoor vertrouwen in ons "de baasjes'
  Wat fijn!

  Onze Jojo doet het voorbeeldig, begint inmiddels lekker te puberen maar wij krijgen hier veel "tips en tops"voor van Geja.
  Gisteren kreeg Jojo zijn certificaat,, Top:-)

  Wij hebben besloten nog een 5-tal lessen af te nemen bij Geja.
  Niet zozeer voor Jojo..... maar voor ons "baasjes"hahaha!
  Wij willen graag nog wat zekerder worden!!

  Ook zijn er nog een aantal dingen die we Jojo willen leren. Geja gaat ons hier bij helpen. En weet je wat nu zo leuk is?
  De lessen staan voor ons "in de wacht".
  Met andere worden:
  We kunnen ze inzetten op het moment dat het ons nodig lijkt.

  Geja,
  Je doet het super!
  We gaan nog even door! (Eigenlijk kunnen we je enthousiaste vertellingen nog niet missen, haha)

  Tanja en Gerco

 • #15

  S. Dekker (vrijdag, 26 april 2019 23:28)

  In April 2016 heb ik al een berichtje in dit gastenboek achtergelaten maar wilde dat nu weer even doen.
  Ik heb nog steeds regelmatig even contact met Geja, maar eigenlijk alleen maar positieve berichten: dankzij de coaching van Geja vertoont onze hond buitenshuis vrijwel geen ongewenst gedrag meer. Wanneer hij toch overprikkeld raakt en uitvalt is het vaak maar kort en blijft hij bereikbaar zodat we hem vlot weer ‘terug bij ons’ hebben. Het blijft een hond waar we altijd mee moeten blijven werken maar inmiddels is hij bijna 5 jaar en merken we dat hij zijn wilde haren een beetje aan het verliezen is.

  Mijn advies: wacht niet te lang met hulp zoeken als je hond ongewenst gedrag vertoont, beter in de kiem smoren dan dat het een gewoonte wordt want dat is veel moeilijker te doorbreken.
  Mensen met een pup of pup op komst raad ik zeker de puppy coaching aan; een goed begin is het halve werk.

  Nee ik heb geen aandelen, ik ben een tevreden klant en wens iedereen een goede en betrokken coach :)

 • #14

  Miranda (zondag, 24 maart 2019 13:53)

  Zo anders gedraag ik mij tegenover mijn honden als ik er met hen rondloop op de hei, sinds ik Geja daar bij toeval ben tegengekomen.. Al na slechts 1 les met mijn pup, zie ik gewenst resultaat! Advies op maat en na de les krijg ik de tips en trucs via e-mail, zodat ik het nog eens rustig na kan lezen.

  Geja, heel veel dank en graag tot de volgende les!

 • #13

  Gerrit en Hanita (zondag, 03 maart 2019 18:23)

  Sinds 2 weken een leuk hondje genomen. Een Japanse spitshond van 4 maanden. Helaas totaal geen opvoeding en zeer vrij in alles. Plassen in huis en niet gewend aan een riem te lopen. Wanhopig dus. Via internet in contact gekomen met Geja.
  Zij kwam de 1e keer bij ons in huis en gaf vele tips. Ook besprak en gaf zij uitleg om de hond te leren begrijpen, en andersom natuurlijk. Was zeer waardevol en dit heeft ons zeker de weken door geholpen. Evy onze hond is al zo goed als zindelijk en slaapt lekker in de bench. De 2e les was op de hei en ook zeer waardevol. Wat een passie voor honden heeft deze vrouw. Komende weken kunnen wij flink oefenen met onze Evy. We hebben vertrouwen voor de toekomst. Dachten na aanschaf van onze Evy echt waar zijn we nou aan begonnen! Geja heeft daar verandering in gebracht.

 • #12

  Tanja en Gerco (zondag, 17 februari 2019 18:04)

  We hebben intussen de intake en onze eerste "les" op de hei gehad . Superleuk en leerzaam!
  Gea geeft duidelijke uitleg en aansturing w.b het omgaan met onze pup.
  We mogen ten alle tijden mailen wanneer we tegen problemen aan lopen. Gea antwoordt snel!
  Wij zijn zeer tevreden en kijken uit naar onze volgende "les" !!

 • #11

  Jan Willem en Carla Zevenbergen (zaterdag, 16 februari 2019 20:43)

  Toen wij onze Jack Russel "Bobbi" kregen besloten wij direct op een puppycursus te gaan. Na daar een aantal weken te zijn geweest kwamen we iemand tegen die bij Geja personal training heeft gehad met haar hondje. Wij hebben toen besloten dat te ook te gaan doen en Geja gebeld. Het is echt perfect, een 1:1 cursus en direct de eerste keer 'volgen' op de heide. Heb je tussendoor vragen dan krijg je direct antwoord via de mail. Ze weet heel goed hoe een hond denkt en brengt dat over op jou. Als jij de hond begrijpt en de hond jou is dat een win win situatie. Een aanrader dus voor elke hondenbezitter, ook als er al een probleem bij de hond ingeslopen is. We zijn per omgaande met de puppycursus gestopt. Die hebben we niet afgemaakt, want dat valt helemaal in het niet bij wat we nu met Geja doen. Dat heeft geen meerwaarde meer!

 • #10

  Patricia Jobse (zondag, 10 februari 2019 18:56)

  Zo ontzettend blij met jouw Geja, na 2 staffords en een maltezer dacht ik het hondenmamaschap door te hebben. En na alle puppy cursussen die ik gevolgd had. Totdat ik verliefd werd op een herdertje!!
  Geweldig!! Eigengereid, eigenwijs, duidelijk, slim, helder en een enorme spiegel voor mij.
  Jij liet mij kijken vanuit het gevoel, de wil, de onwil en de kwaliteiten van Macey.
  En dichtbij jezelf blijven. Grenzen aangeven.
  Met één oogopslag van hond en baas vertel jij het verhaal van alles wat er is en speelt. Dat is een hele bijzondere gave. Ik kan één ieder de puppy coaching aanbevelen, gewoon helder één op één. Door jouw gebruikt Macey haar kwaliteiten optimaal! Dankjewel!

 • #9

  Jeannette van den Broeke-Fiechter (maandag, 04 februari 2019 13:25)

  Ik volg de puppycursus bij Geja met mij labradorpup Bubba. De persoonlijke aandacht die Geja jou en je hond geeft, vind ik heel bijzonder. Ik heb vooral het feit dat zij er echt is voor jou als bijzonder prettig ervaren. Geen vraag is te gek en het fijne is dat de oplossingen die Geja aandraagt ook werken. Bij Geja heb je niet iedere week les maar gedurende een bepaalde periode en dat is tijdens het opgroeien van een pup bijzonder prettig.

  Geja, ik ben blij dat je mij met raad en daad (ook buiten de lessen om) bijstaat.

 • #8

  Patricia Severs-Wolf (vrijdag, 01 februari 2019 20:29)

  Sinds september is Boris bij ons komen wonen Boris is een Duitse herder. Voor die tijd hebben we contact opgenomen met Geja. De eerste afspraak voordat Boris bij ons was was bij ons thuis handige tips mee gekregen wat we beter wel en ook beter niet moesten doen een boekje mee gekregen waar veel dingen in staan. Wat zijn wij ontzettend blij dat we bij Geja de puppytraining volgen. De 2e les was op de hei dit was de eerste week dat Boris bij ons was en liep hij direct los op de hei en week niet van onze zijde direct in contact met andere honden het is ontzettend fijn dat Geja honden zo goed kan lezen. zelf had ik dit nooit zo aan gedurfd. Vanaf nu loopt hij nog steeds los op de hei speelt hij lekker met andere honden en heeft hij ontzettend veel plezier net als wij.
  We vinden het ook erg fijn dat als er wat is we bij Geja aan de bel kunnen trekken en zij ons altijd weer vooruit weet te helpen met handige tips.
  Wij vinden deze manier 1 op 1 ontzettend prettig en ik zal het ook iedereen aanbevelen.
  Geja heel erg bedankt!

 • #7

  Jenny Bardie-Mennink (vrijdag, 01 februari 2019 16:50)

  Wij hebben 2 kleine oudere hondjes en sinds kort een jonge spring in het veld erbij. Bij de eerste kennismaking tussen de 3 ging het gelijk mis. Hiervoor hebben we Geja ingeschakeld en die kon, gezien de situatie, gelijk langskomen.
  Dankzij haar hebben we nu 3 gelukkige honden! Wij zijn veel bewuster geworden van de signalen die de honden afgeven en kunnen daardoor nu op de juiste manier reageren. Ze geeft duidelijke handvaten die werken.
  Ook de 1 op 1 begeleiding vind ik erg fijn, hierdoor ben je echt alleen met jouw hond(en) bezig. Ik vind het ook heel prettig dat ze na iedere training alles voor je op een rijtje zet, zodat je alles achteraf nog eens rustig na kan lezen.
  Geja is eerlijk, recht door zee en heeft een ongelofelijke passie voor honden. Een echte aanrader als je met je hond aan de slag wilt!

 • #6

  Sindy Borreman (woensdag, 28 november 2018 12:56)

  Wij hebben een puppytraining gevolgd bij Geja. Dit was erg leuk en leerzaam! Dit omdat je persoonlijk les krijgt en dan ook het volledige uur aan jouw besteed wordt. Geja heeft goede tips en weet overal raad mee. Zij is echt top met honden!! Wat wij ook fijn vonden is dat ze bij je thuis komt indien nodig en dan vanuit de thuissituatie les krijgt. Ook de hei lessen waren erg leerzaam omtrent het loslopen van de pup. Bij vragen kon en kun je haar altijd mailen wat ook erg prettig is. Kortom een geslaagde cursus en zeker aan te bevelen!

 • #5

  Monique (maandag, 25 juni 2018 14:53)

  Heb Gea haar hulp gevraagd voor mijn golden retriever pup die toch wat lastig gedrag liet zien mn buiten. Met de bruikbare tips zijn we aan de slag gegaan en kan er zelf een stuk beter mee omgaan en merk aan mezelf maar ook aan mijn viervoeter dat het weer lekker gaat. Heeft hij van die kuren dan weet ik er beter mee om te gaan en dat is prettig als je juist in het begin een band op wilt bouwen met je hond. Super bedankt Gea . Ik zou je zeker aanbevelen bij andere mensen mocht dit nodig zijn.

 • #4

  Annet (zondag, 08 oktober 2017 23:00)

  Wat ben ik blij met Geja!
  Tes en Tijs, border collies, waren 9 weken toen ze hier kwamen. Eén en al vrolijkheid, maar zie dat maar eens in het gareel te krijgen. Dan ga je voor schut hoor tijdens het uitlaten!
  Geja's handvatten zijn tips voor het leven. Er is nu structuur en het gaat vast goedkomen met deze "idiootjes op hondenpootjes".
  Geja: ontzettend bedankt!
  groet, Annet

 • #3

  Cindy en Frank (woensdag, 27 september 2017 21:43)

  Met onze labradoodle Mazzel hebben wij de puppycoaching van Geja gevolgd. Wij vonden het erg prettig dat Geja eerst bij ons thuis langs kwam om te zien wat de thuissituatie is. Gelijk kregen we al fijne tips over de plaats van de bench en het zindelijk maken van onze pup. Vervolgens hebben we meerdere keren op de hei afgesproken om daar te wandelen met begeleiding van Geja. Door deze trainingen leer je wat je moet doen als je pup met andere honden in contact komt en welke handelingen je moet verrichten als je pup even wortels in de oren heeft. Daarnaast leer je ook de basis handelingen en commando's in deze lessen. Wij vonden dit erg leerzaam. Daarnaast hebben wij het als zeer prettig ervaring dat we Geja ten alle tijden mochten mailen wanneer we vragen hadden waarop we altijd snel reactie kregen. De mails en de coaching op loactie waren altijd erg verhelderend. Tot slot is Geja iemand die erg begaan is met je hondje en altijd het beste voor heeft met zowel hond als baas.

  Bedankt voor je inzet!

  Groetjes Frank en Cindy

 • #2

  S. Dekker (woensdag, 13 april 2016 14:33)

  Ik heb Geja leren kennen als een gepassioneerd persoon die in ieder probleem een uitdaging ziet.
  Onze hond vertoonde als pup al ongewenst gedrag en is als volwassen hond nog steeds dagelijks in training. Trainen gaat niet vanzelf, een terugval kan je als eigenaar dusdanig moedeloos maken dat je geneigd bent de handdoek in de ring te gooien. Met steun van Geja heb ik geaccepteerd dat onze hond altijd een 'project' zal blijven, maar ik leer zelf steeds beter zijn gedrag te verklaren. Deels is het een eigenschap van het ras dat we hebben, deels is het zijn macho karakter in combinatie met een lage agressiedrempel. Geja weet zijn gedrag altijd te verklaren en heeft daarnaast altijd een suggestie over hoe we het een volgende keer anders op kunnen lossen. Dus naast het feit dat ze de hond traint, coacht ze ook de eigenaar op een fijne manier waardoor je als eigenaar ook meer zelfvertrouwen krijgt.
  Ik denk dat veel mensen die een hond hebben met een gedragsprobleem net als ik ongewenst advies krijgen van jan en alleman. Als ik dit bespreek met haar kan zij altijd haar manier van trainen onderbouwen en weet goed te omschrijven dat de manier die Pietje aandroeg voor zijn hond prima zou kunnen werken, maar voor onze hond niet.
  Gedragstherapie is maatwerk, toegespitst op onder andere het ras, leeftijd, historie en gezondheid van de hond en verschilt dus ook per hond.
  Geja leert je haalbare doelen stellen en succesjes waarderen, hoe klein ze soms ook zijn, maar verliest nooit het welzijn van het dier uit het oog.
  Trainen op een positieve manier (belonen gewenst gedrag en negeren ongewenst gedrag) is haar visie en het werpt zijn vruchten af bij onze hond.


 • #1

  Marianne Fritsma (zondag, 15 november 2015 22:03)

  Hoi Geja,

  Wat een leuke site! Bedankt voor de hulp afgelopen week, je bent overduidelijk erg gek met dieren. Als ik zie dat mensen een probleem met hun hond hebben, dan zal ik jou zeker aanbevelen.
  Groetjes en succes!

  -Marianne