Gastenboek


Commentaren: 40
 • #40

  Cristel Lokhorst (maandag, 18 oktober 2021 20:44)

  Lieve Geja,

  Wat een topper ben jij!
  Je staat voor je vak en dieren. Niets is je te gek!
  Bedankt voor onze fijne lessen/gesprekken.
  Wat heb ik veel geleerd samen met Duncan!
  En wat kunnen we nu genieten van elkaar!
  Nogmaals bedankt.

  Groetjes Cristel

 • #39

  Marina Schut (vrijdag, 10 september 2021 15:03)

  Nadat duidelijk was dat Flame en ik allebei i.v.m. fysieke klachten niet meer door zouden gaan met behendigheid zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Dat alternatief is voor ons speuren. Flame en ik speuren sinds het voorjaar mij Geja. Flame is een Australian Shepherd van 7 jaar. Prikkel gevoelig en een korte concentratieboog.

  Flame en ik speuren sinds het voorjaar mij Geja. Flame is een Australian Shepherd van 7 jaar. Prikkel gevoelig, geen hele zekere hond en met een korte concentratieboog. De kennismaking met het speuren was bij ons in de buurt, we wonen in Lelystad. Helaas sloot dat niet helemaal aan bij wat wij zochten en ik kan zeggen dat we bij Geja gevonden hebben wat wij zoeken!!

  Het allergrootste verschil is dat Geja met ons meeloopt en zo precies kan zien wat er gebeurt. Niet alleen wat betreft het speuren maar ook het karakter van de hond en wat de hond aankan en nodig heeft in verschillende situaties.
  Want alles is nieuw en dat zie je zelf (nog) niet allemaal. Geja is heerlijk direct, open en eerlijk en dat waardeer ik heel erg. We zijn inmiddels een paar maanden verder en we zijn gegroeid. Mooi om te zien dat verwijzen beter gaat, minder nonchalant, Flame zijn mentale uithoudingsvermogen gegroeid is en bovenal dat Flame er plezier in heeft. Wij zijn nog lang niet uitgegroeid en gaan hopelijk nog lang door met deze fijne lessen.

  Als laatste ook een compliment aan de enthousiaste spoorlopers die ook een belangrijk aandeel hebben in de fijne lessen.

 • #38

  Paddy van Alfen (woensdag, 11 augustus 2021 20:42)

  Ik speur nu een paar maanden bij Gea met Ruby. Het is geweldig om te doen! En zo leuk om te zien hoe Ruby zich ontwikkeld hierin. Ze is ontzettend leergierig en pakt het snel op. En zo mooi om te zien hoe ze te werk gaat. Tijdens het speuren legt Gea uit wat ze ziet bij Ruby en zo leer je nog beter je eigen hond kennen.
  Wat dan zo leuk is is dat Ruby zo enthousiast is op de vermiste Jenny maar ook zeker op Gea. En ze is zo relaxed dat er in de korte pauzes zelfs een massage van de juf af kan. We kijken al weer uit na onze volgende speurles.
  Groetjes van Paddy en � van Ruby en niet te vergeten een natte lebber�

 • #37

  Annemieke Schuijl (zondag, 08 augustus 2021 13:16)

  Nu 2 speurlessen gedaan met onze hond Pip. Wat is dit leuk om te doen met je hond. Het is fijn om dit 1 op 1 te kunnen doen, zo hoef je niet te wachten en is er veel tijd voor tips.
  Omdat ze zelf hondenspecialist is is er veel kennis aanwezig waar je tijdens de les ook veel aan hebt. Ook alle complimenten voor degene die steeds het spoor uitzet, foto's en filmpjes maakt een duidelijk ook veel kennis en ervaring heeft met honden.
  Wij hebben al weer zin in de volgende les.

 • #36

  Harold & Estelle (zondag, 08 augustus 2021 11:46)

  Wij hebben Geja gevraagd voor de puppy training van onze Cocker Spaniël. Vanaf de eerste training tot aan de laatste is Pippa gegroeid, maar wij zelf ook. Je krijgt samen met je pup zelfvertrouwen om te trainen wat Geja adviseert en leert. Als je er niet uit komt of je twijfelt is ze altijd bereikbaar en bereid te helpen, ontzettend fijn! De persoonlijke aanpak, enorme passie en bak ervaring die je mee krijgt van Geja is enorm waardevol en voor ons en Pippa ontzettend goed uitgepakt. Wij zouden iedereen aanraden om om deze wijze met Geja je eerste trainingen met je puppy te doen. Wij komen zeker terug, al is het maar voor de gezelligheid en de tips die je altijd mee naar huis krijgt.

 • #35

  Mirthe (zaterdag, 07 augustus 2021 22:37)

  Jazz mijn mechelaar en ik zijn in april bij Geja terecht gekomen. Jazz had namelijk een gedragsprobleem (uitvallen naar vreemde mensen) waarbij ik zelf niet meer wist hoe ik dit moest aanpakken. Geja heeft ons hierin echt super geholpen en nu nog steeds. Ze heeft enorm veel kennis van zaken en streeft erna om een positief resultaat te behalen. Ik speur nu met Jazz ook bij Geja omdat de vorige hondensport niet geschikt voor mijn hond was. Maar ook omdat ik de fijne lessen niet wou missen van Geja waarbij ik elke les verbeteringen zag. �

  Ik raad hondenspecialist Geja dan ook zeker aan! Ik blijf voorlopig zeker doorspeuren bij Geja en haar leuke team

  Mirthe en Willy

 • #34

  Gea Huisman (zaterdag, 07 augustus 2021 21:35)

  Onze Beagle Milou volgt alweer een tijdje speurles bij Geja. Wat vind ze het leuk en ik ook! De band die je opbouwt is zo speciaal omdat je samen aan het “werk “ bent. Voordeel bij Geja is dat zij een sporenloper heeft die zich verstopt. Met Geja en Milou sporen we de “ vermiste” op. Dat koppie van Milou als ze haar gevonden heeft wat een feestje! Van Geja krijg je tijdens het zoeken naar de “vermiste” allerlei tips wat je wel en wat je niet moet doen en waarom je hond zoiets doet. Na de les hebben we allemaal een voldaan gevoel. En Milou… die is uitgeteld maar voldaan omdat ze de “vermiste een aantal keren gevonden heeft. Ik kan het iedereen aanraden speurlessen te nemen bij Geja. Dank je Geja Voorde ontzettend leuke en leerzame lessen. Wij gaan nog even door!

 • #33

  kim (zaterdag, 07 augustus 2021 21:30)

  Nu een aantal keren wezen speuren met mijn beagle Spyker. Super leuk! Spyker is ruim 6 jaar maar was gelijk enthousiast en vind het erg leuk om te doen. Dit is écht héél leuk om samen met je hond te kunnen doen. Deze beagle mag nu echt zijn neus gebruiken en hij ( en zijn baasje) worden hier erg blij van. Fijne begeleiding van Geja en haar team!

 • #32

  Gea Huisman (zaterdag, 27 maart 2021 19:53)

  Met Milou onze Beagle van 18 maanden hebben wij al eerder les gehad bij Geja. Zo super! Milou kregen wij als herplaats pup van 4 maand. Wat een vooruitgang heeft ze gemaakt. Met tips van Geja leerden wij elkaar beter te begrijpen. Af en toe een thuisles als ik ergens mee zat. Hup Geja was er weer en gaf mij duidelijke aanwijzingen waar ik wat mee kon. Nu Milou wat ouder is wilde ik verder met haar. Een Beagle heeft natuurlijk uitdaging nodig zoals vele hondjes. Wel wilde ik weer lessen volgen bij Geja. Dit omdat ze Milou goed kent maar ook omdat zij de lessen geeft met zoveel passie. Niets is teveel en wat doet Milou het goed! Mijn kanjer wordt steeds relaxter en zekerder van zichzelf. Dank je wel Geja voor je leerzame en leuke lessen. Je bent nog niet van ons af � Wij blijven voorlopig nog je lessen volgen. Een knuf voor de juf van Milou ��

 • #31

  Fam. Folkerts (donderdag, 18 maart 2021 10:34)

  We hebben een puppycursus gedaan bij Geja wat ons heel goed is bevallen. Geja heeft veel kennis en ervaring met honden en kon ons gezin met jonge kinderen goed begeleiden. Geja is een super leuke, betrokken vrouw die altijd voor je klaar staat om te helpen. Via de mail is ze ook goed bereikbaar. Wij hebben veel aan haar kundigheid gehad en ook de kinderen hebben duidelijke uitleg gekregen hoe de hondentaal werkt. Wanneer moet je de hond met rust laten, welke signalen geeft de hond nu en hoe moet je nu handelen. Erg waardevol. Wij raden Geja absoluut aan.

 • #30

  Rianne Bredewout (woensdag, 03 maart 2021 21:25)

  Onze Nessie is begin september vanuit Spanje naar Nederland gekomen. Ze was toen 4 maand, nog een pup dus, maar wel al voorbij aan de inprentingsfase.
  Juist daarom wilden wij graag een andere puppiecursus dan 'standaard'. Na een tip bij Geja terecht gekomen, en wat hebben daar goed aan gedaan! Na een bezoek aan ons thuis, en een 2de les bij ons in de buurt, zijn we de andere lessen de hei op gegaan. En uiteindelijk liep Nessie lekker los. Van een bang schuchter hondje, is ze nu een heerlijk blij ei ( met af en toe haar momentjes dat ze weer terug in haar schulpje kan kruipen). Maar dankzij de tips van Geja, kunnen we haar daar goed bij helpen.

 • #29

  Monique Beumer (maandag, 23 november 2020 08:24)

  Met onze labrador hebben we elders een puppycursus gevolgd. Maar we wilden graag verder trainen met Dunya. Via een advertentie kwamen we bij Geja terecht. We hebben nu 1 les gehad en wat een inzichten hebben we gekregen. Wanneer vindt ze het leuk om met andere honden te spelen, roepen op het juiste moment, hoe de aandacht vast te houden . Verrassend om te zien dat ze op een gegeven moment voor het spelen met Geja koos ipv "losgaan" op andere honden. Na 1 uur al zoveel resultaat geboekt, dat beloofd veel gieds voor de toekomst. Het is niet alleen de hondenkennis maar ook de mensenkennis van Geja die inzicht geeft in het gedrag van de hond. Super leuke vlotte training van een geweldige trainster. Hier ga je voor je plezier naar toe.

 • #28

  Fam Melenhorst (woensdag, 21 oktober 2020 10:53)

  Vorig jaar hebben wij onze eerste pup aangeschaft. Met twee jonge kinderen nog in huis, was het een uitkomst dat Geja op onze tijden kon trainen. Wat hebben we al veel geleerd, ze leert je kijken naar hondentaal en kan heel specifiek met jouw hulpvraag aan de slag gaan. Een eigen coach is echt een uitkomst! Wij hebben de puppycursus gedaan en ook de vervolgcursus doen we op maat bij Geja. De ene keer trainen we in de tuin, maar lopen ook samen een ronde door het bos. Wij blijven voorlopig nog trainen met Geja erbij.

 • #27

  Else Arendse (woensdag, 01 juli 2020 15:01)

  In januari 2020 hebben wij 2 teckeltjes geadopteerd uit een asiel, maar oh oh, waar waren we aan begonnen...Eén van 8 jaar en éen van 4 jaar beiden door een broodfokker ernstig uitgebuit en hun leven lang opgesloten geweest in een schuur. Niet gesocialiseerd, niet zindelijk maar binnen de aller, aller liefste hondjes.Maar ze kenden de buiten wereld niet, dus alles was nieuw en overweldigend eng, Vooral de oudste teckel was hysterisch bang om mee naar buiten te gaan, en omdat zij de boel bij elkaar gilde ging de jongste teckel mee doen...
  Doodsbang waren ze voor alles op straat, andere honden of katten, grotere dieren, alles was nieuw en dood eng. Eén van de 2 hondjes blafte de hele dag op de vensterbank naar alles wat buiten te zien was en toen besloten we om hulp te gaan zoeken, voor deze 2 hondjes was meer nodig dan alleen maar liefde. En zo kwamen we via het internet bij Gea. Ze kwam observeren en had in 1 minuut voor elkaar dat de oudste hond niet meer naar de vensterbank ging om te blaffen....heel veel uiterst nuttige tips gekregen waarmee we aan de slag konden en we waren echt bijna wanhopig voordat zij kwam maar nadat ze was geweest hadden we er alle vertrouwen in dat we er met haar hulp nog heel veel aan konden doen.
  De achterstand die deze 2 hondjes hebben is niet zo snel in te halen, ze moeten zelfvertrouwen krijgen en stap voor stap gaat het beter. De jongste gaat sneller vooruit en maakt al contact met andere honden, de oudste is daar nog niet aan toe. Uitlaten doen we heel vroeg om 7.00 uur in het bos, verder in onze eigen grote tuin.Aanvankelijk vonden ze dat enorm eng in het bos en kropen ze bijna door het bos, nu al 2 blije hondjes met wapperende staarten. Allebei zindelijk. Het gaat stap voor stap beter, we overhaasten niets, ze krijgen alle tijd om aan alles te wennen.
  Zonder Gea's hulp hadden we nooit zover gekomen en we zijn super blij haar te kunnen vragen om hulp als we weer eens vast lopen. Gea, geweldig! Je bent een vakvrouw met een enorm dierenhart, en we zijn erg blij dat we bij jou aan geklopt hebben!

 • #26

  Fam. Van Huffelen (woensdag, 01 juli 2020 10:21)

  Toen wij vorig jaar onze eerste pup kregen hebben wij Gea ingeschakeld voor coaching omdat wij geen ervaring hadden met honden. Ze heeft ons gezin super geholpen zowel in de thuissituatie als erbuiten. Altijd wist ze raad op vragen. Zo fijn om iemand te hebben om op terug te vallen. Ook heeft ze de kinderen op een leuke manier betrokken bij de cursus. Soms moest ze streng zijn em dat was goed! Zo snappen de kinderen echt hoe ze moeten handelen. Nu een tweede pup en wederom Gea ingeschakeld. Al voordat de uit kwam was ze er met advies. Echt top! Dus zoek je een lieve, persoonlijke, rustige, deskundige, meedenkende coach dan ben je bij Gea aan het juiste adres! Lieve Gea wij blijven je bestoken met onze vragen over onze toppers Lola en Lily. Groetjes Dennis Miranda Aimee Thijmen & Feline

 • #25

  Mieke (woensdag, 01 juli 2020 06:40)

  Geja is bij ons thuis geweest om onze teckel Sam te bekijken. Hij gaat uit z’n stekker bij het uitlaten. Daar hebben we nog een lange weg in te gaan. Maar de adviezen van Geja waren goed

 • #24

  Meranda Passies (dinsdag, 30 juni 2020 21:52)

  Ik volg de puppy coaching bij Geja. Helaas, door de Corona, moesten er lessen verschoven worden en nu is onze pup geen puppy meer. De laatste puber les ging heel leuk op de hei waar Sunna haar puberstreekjes uitprobeerde.
  Omdat sunna nu wat ouder is past Geja heel makkelijk haar lessen aan. Straks mag onze Sunna, een australian shepard, een start maken met speuren. Ben heel benieuwd hoe ze dat gaat vinden. Vast enorm leuk. We kijken er naar uit.

 • #23

  Mariëlle huisman (dinsdag, 30 juni 2020 20:30)

  Wij hebben Geja om hulp gevraagd bij het uitval gedrag naar andere honden van onze welsh springer spaniel flynn. Veel geleerd tijdens onze wandelingen op de heide. Maar vooral om flynn beter te leren lezen om spannende situaties te vermijden. Nu speuren wij bij Geja, en wat vooruitgang heeft flynn geboekt! Bij vragen kunnen we altijd terecht, en krijg je ook snel antwoord. Ze is heel professioneel maar vooral eerlijk! Echt een aanrader.

 • #22

  Gea Huisman (maandag, 22 juni 2020 00:27)

  Ontzettend blij dat ik Geja ingeschakeld heb. Onze Milou een Beagle pup had een moeilijke start aangezien wij al de tweede eigenaar zijn in haar jonge leventje. Met de tips, adviezen en uitleg om het hoe en waarom begrijpen wij Milou nog beter. Vaak zeggen mensen dat Beagles niet luisteren en niet los kunnen lopen. Bij Geja wel � de eerste les gelijk los op de heide en wat deed ze het goed! Bedankt Geja voor al je fijne tips en adviezen. Ook kan ik altijd bij je terecht als het even niet lukt. Dus zoek je iemand die je hond en jouw begrijpt dan moet je echt Geja inschakelen. Van één ding heb ik spijt, ik had dit veel eerder moeten doen! �

 • #21

  Anjes (dinsdag, 24 december 2019 19:05)

  Wij kennen Geja nu al een tijdje en elke keer komt zij met tips en trucs waardoor het ondanks ons jonge gezin en de 2 honden met allebei een lekker enthousiast karakter, bij ons thuis nog elke dag een feestje is!

  Onlangs is Geja bij ons thuis geweest voor een observatie van onze Franse Buldog. Onze Grote Keeshond (Casey) was onlangs bevallen en Frans (de Buldog) begon een vorm van agressie te vertonen naar mensen buiten het gezin. Bleek, hij nam de rol als stiefpapa erg serieus en was mede door het constante "waken", oververmoeid geraakt.
  Met de nodige tips zijn wij met hem aan de slag gegaan en binnen de kortste keren was hij weer de lieve bul die we kenden, alleen dan nu met een kleine handleiding voor zowel ons als de visite. Ondertussen is de rangorde weer hersteld en is Frans weer de lieve sullige bul als dat hij was, voor de bevalling.

  Ook stond in de planning om een pup uit het nest aan te houden, over keuzestress gesproken... Gelukkig was Geja in de gelegenheid om mee te kijken naar onze perfecte pup! Ook nam ze de tijd om alle andere pups te bekijken en gaf daar waar nodig advies!
  Elke dag zijn wij nog blij met het besluit om ook Geja hier voor mee te laten kijken. Wolf haar karakter past perfect bij de karakters van Casey en Frans en dus bij ons gezin.

  Over een paar weken starten we de puppycursus bij Geja.
  We hebben er zin in!
  Geja, dank dank dank!!!�

 • #20

  Familie Dijkhof (donderdag, 12 december 2019 10:05)

  Wij hebben per toeval Geja gevonden voor de puppy training voor onze australian shepherd Skye!
  Het is super prettig dat je een privé-cursus kan doen met je pup. Alle vragen die we als gezin hebben kunnen we stellen en we krijgen altijd antwoord en tips terug.
  Geja weet ook wat het specifieke ras voor gedragskenmerken heeft en dat vonden we heel belangrijk.
  Zo probeer je aan je hond de beste training te geven.
  Door alle tips en trucs kunnen we zelf weer verder...

  Dus bedankt Geja, namens ons allemaal ;)

 • #19

  Elzemiek (dinsdag, 03 december 2019 20:59)

  Wij zijn ontzettend blij met Geja en haar fijne en goede adviezen. Dankzij haar kan onze kleine Mees hier blijven wonen en zijn we met veel geduld en goede tips bezig om onze oude teckel wat meer rust te geven op z'n oude dagje. Want ook een oud hondje kan nog gewoon leren! Met onze vele vragen kunnen we via mail ook altijd bij haar terecht en krijg je snel reactie terug. Zeer kundig en super lief voor de honden. Wij raden Geja absoluut aan!!

 • #18

  Warko (maandag, 18 november 2019 19:00)

  Iemand met echt verstand van honden! We zijn er nog lang niet, maar met de les(sen) van Geja krijgen we handvatten aangereikt, hoe met ons lieve lastpostje om te gaan.

 • #17

  Mila (zaterdag, 07 september 2019 11:50)

  Wij hebben de puppy cursus bij Geja gevolgd, met grote tevredenheid! Onze Mila is een AmStaff, met een sterk willetje. We hebben enorm goede tips van Geja gekregen, voor de dingen waar wij tegen aan liepen. Het fijne aan cursus van Geja, is dat je alle aandacht krijgt, en je krijgt echt de hulp die je nodig hebt. Niet een standaard pakket, maar echt aangepast op onze hond. Wij zijn super blij met de keuze voor Geja, en zullen de komende tijd blijven trainen met haar. Geja, heel erg bedankt!

  Groetjes Koen, Carolien en Mila

 • #16

  Jojo !!!! (vrijdag, 14 juni 2019 14:33)

  Onze puppytraining zit er op!

  En wat hebben we veel geleerd van Geja.
  Het eerste wat mij nu "op komt poppen" ;
  Vertrouwen!
  Van zowel de baas naar de hond door de juiste houding en hierdoor vertrouwen in ons "de baasjes'
  Wat fijn!

  Onze Jojo doet het voorbeeldig, begint inmiddels lekker te puberen maar wij krijgen hier veel "tips en tops"voor van Geja.
  Gisteren kreeg Jojo zijn certificaat,, Top:-)

  Wij hebben besloten nog een 5-tal lessen af te nemen bij Geja.
  Niet zozeer voor Jojo..... maar voor ons "baasjes"hahaha!
  Wij willen graag nog wat zekerder worden!!

  Ook zijn er nog een aantal dingen die we Jojo willen leren. Geja gaat ons hier bij helpen. En weet je wat nu zo leuk is?
  De lessen staan voor ons "in de wacht".
  Met andere worden:
  We kunnen ze inzetten op het moment dat het ons nodig lijkt.

  Geja,
  Je doet het super!
  We gaan nog even door! (Eigenlijk kunnen we je enthousiaste vertellingen nog niet missen, haha)

  Tanja en Gerco

 • #15

  S. Dekker (vrijdag, 26 april 2019 23:28)

  In April 2016 heb ik al een berichtje in dit gastenboek achtergelaten maar wilde dat nu weer even doen.
  Ik heb nog steeds regelmatig even contact met Geja, maar eigenlijk alleen maar positieve berichten: dankzij de coaching van Geja vertoont onze hond buitenshuis vrijwel geen ongewenst gedrag meer. Wanneer hij toch overprikkeld raakt en uitvalt is het vaak maar kort en blijft hij bereikbaar zodat we hem vlot weer ‘terug bij ons’ hebben. Het blijft een hond waar we altijd mee moeten blijven werken maar inmiddels is hij bijna 5 jaar en merken we dat hij zijn wilde haren een beetje aan het verliezen is.

  Mijn advies: wacht niet te lang met hulp zoeken als je hond ongewenst gedrag vertoont, beter in de kiem smoren dan dat het een gewoonte wordt want dat is veel moeilijker te doorbreken.
  Mensen met een pup of pup op komst raad ik zeker de puppy coaching aan; een goed begin is het halve werk.

  Nee ik heb geen aandelen, ik ben een tevreden klant en wens iedereen een goede en betrokken coach :)

 • #14

  Miranda (zondag, 24 maart 2019 13:53)

  Zo anders gedraag ik mij tegenover mijn honden als ik er met hen rondloop op de hei, sinds ik Geja daar bij toeval ben tegengekomen.. Al na slechts 1 les met mijn pup, zie ik gewenst resultaat! Advies op maat en na de les krijg ik de tips en trucs via e-mail, zodat ik het nog eens rustig na kan lezen.

  Geja, heel veel dank en graag tot de volgende les!

 • #13

  Gerrit en Hanita (zondag, 03 maart 2019 18:23)

  Sinds 2 weken een leuk hondje genomen. Een Japanse spitshond van 4 maanden. Helaas totaal geen opvoeding en zeer vrij in alles. Plassen in huis en niet gewend aan een riem te lopen. Wanhopig dus. Via internet in contact gekomen met Geja.
  Zij kwam de 1e keer bij ons in huis en gaf vele tips. Ook besprak en gaf zij uitleg om de hond te leren begrijpen, en andersom natuurlijk. Was zeer waardevol en dit heeft ons zeker de weken door geholpen. Evy onze hond is al zo goed als zindelijk en slaapt lekker in de bench. De 2e les was op de hei en ook zeer waardevol. Wat een passie voor honden heeft deze vrouw. Komende weken kunnen wij flink oefenen met onze Evy. We hebben vertrouwen voor de toekomst. Dachten na aanschaf van onze Evy echt waar zijn we nou aan begonnen! Geja heeft daar verandering in gebracht.

 • #12

  Tanja en Gerco (zondag, 17 februari 2019 18:04)

  We hebben intussen de intake en onze eerste "les" op de hei gehad . Superleuk en leerzaam!
  Gea geeft duidelijke uitleg en aansturing w.b het omgaan met onze pup.
  We mogen ten alle tijden mailen wanneer we tegen problemen aan lopen. Gea antwoordt snel!
  Wij zijn zeer tevreden en kijken uit naar onze volgende "les" !!

 • #11

  Jan Willem en Carla Zevenbergen (zaterdag, 16 februari 2019 20:43)

  Toen wij onze Jack Russel "Bobbi" kregen besloten wij direct op een puppycursus te gaan. Na daar een aantal weken te zijn geweest kwamen we iemand tegen die bij Geja personal training heeft gehad met haar hondje. Wij hebben toen besloten dat te ook te gaan doen en Geja gebeld. Het is echt perfect, een 1:1 cursus en direct de eerste keer 'volgen' op de heide. Heb je tussendoor vragen dan krijg je direct antwoord via de mail. Ze weet heel goed hoe een hond denkt en brengt dat over op jou. Als jij de hond begrijpt en de hond jou is dat een win win situatie. Een aanrader dus voor elke hondenbezitter, ook als er al een probleem bij de hond ingeslopen is. We zijn per omgaande met de puppycursus gestopt. Die hebben we niet afgemaakt, want dat valt helemaal in het niet bij wat we nu met Geja doen. Dat heeft geen meerwaarde meer!

 • #10

  Patricia Jobse (zondag, 10 februari 2019 18:56)

  Zo ontzettend blij met jouw Geja, na 2 staffords en een maltezer dacht ik het hondenmamaschap door te hebben. En na alle puppy cursussen die ik gevolgd had. Totdat ik verliefd werd op een herdertje!!
  Geweldig!! Eigengereid, eigenwijs, duidelijk, slim, helder en een enorme spiegel voor mij.
  Jij liet mij kijken vanuit het gevoel, de wil, de onwil en de kwaliteiten van Macey.
  En dichtbij jezelf blijven. Grenzen aangeven.
  Met één oogopslag van hond en baas vertel jij het verhaal van alles wat er is en speelt. Dat is een hele bijzondere gave. Ik kan één ieder de puppy coaching aanbevelen, gewoon helder één op één. Door jouw gebruikt Macey haar kwaliteiten optimaal! Dankjewel!

 • #9

  Jeannette van den Broeke-Fiechter (maandag, 04 februari 2019 13:25)

  Ik volg de puppycursus bij Geja met mij labradorpup Bubba. De persoonlijke aandacht die Geja jou en je hond geeft, vind ik heel bijzonder. Ik heb vooral het feit dat zij er echt is voor jou als bijzonder prettig ervaren. Geen vraag is te gek en het fijne is dat de oplossingen die Geja aandraagt ook werken. Bij Geja heb je niet iedere week les maar gedurende een bepaalde periode en dat is tijdens het opgroeien van een pup bijzonder prettig.

  Geja, ik ben blij dat je mij met raad en daad (ook buiten de lessen om) bijstaat.

 • #8

  Patricia Severs-Wolf (vrijdag, 01 februari 2019 20:29)

  Sinds september is Boris bij ons komen wonen Boris is een Duitse herder. Voor die tijd hebben we contact opgenomen met Geja. De eerste afspraak voordat Boris bij ons was was bij ons thuis handige tips mee gekregen wat we beter wel en ook beter niet moesten doen een boekje mee gekregen waar veel dingen in staan. Wat zijn wij ontzettend blij dat we bij Geja de puppytraining volgen. De 2e les was op de hei dit was de eerste week dat Boris bij ons was en liep hij direct los op de hei en week niet van onze zijde direct in contact met andere honden het is ontzettend fijn dat Geja honden zo goed kan lezen. zelf had ik dit nooit zo aan gedurfd. Vanaf nu loopt hij nog steeds los op de hei speelt hij lekker met andere honden en heeft hij ontzettend veel plezier net als wij.
  We vinden het ook erg fijn dat als er wat is we bij Geja aan de bel kunnen trekken en zij ons altijd weer vooruit weet te helpen met handige tips.
  Wij vinden deze manier 1 op 1 ontzettend prettig en ik zal het ook iedereen aanbevelen.
  Geja heel erg bedankt!

 • #7

  Jenny Bardie-Mennink (vrijdag, 01 februari 2019 16:50)

  Wij hebben 2 kleine oudere hondjes en sinds kort een jonge spring in het veld erbij. Bij de eerste kennismaking tussen de 3 ging het gelijk mis. Hiervoor hebben we Geja ingeschakeld en die kon, gezien de situatie, gelijk langskomen.
  Dankzij haar hebben we nu 3 gelukkige honden! Wij zijn veel bewuster geworden van de signalen die de honden afgeven en kunnen daardoor nu op de juiste manier reageren. Ze geeft duidelijke handvaten die werken.
  Ook de 1 op 1 begeleiding vind ik erg fijn, hierdoor ben je echt alleen met jouw hond(en) bezig. Ik vind het ook heel prettig dat ze na iedere training alles voor je op een rijtje zet, zodat je alles achteraf nog eens rustig na kan lezen.
  Geja is eerlijk, recht door zee en heeft een ongelofelijke passie voor honden. Een echte aanrader als je met je hond aan de slag wilt!

 • #6

  Sindy Borreman (woensdag, 28 november 2018 12:56)

  Wij hebben een puppytraining gevolgd bij Geja. Dit was erg leuk en leerzaam! Dit omdat je persoonlijk les krijgt en dan ook het volledige uur aan jouw besteed wordt. Geja heeft goede tips en weet overal raad mee. Zij is echt top met honden!! Wat wij ook fijn vonden is dat ze bij je thuis komt indien nodig en dan vanuit de thuissituatie les krijgt. Ook de hei lessen waren erg leerzaam omtrent het loslopen van de pup. Bij vragen kon en kun je haar altijd mailen wat ook erg prettig is. Kortom een geslaagde cursus en zeker aan te bevelen!

 • #5

  Monique (maandag, 25 juni 2018 14:53)

  Heb Gea haar hulp gevraagd voor mijn golden retriever pup die toch wat lastig gedrag liet zien mn buiten. Met de bruikbare tips zijn we aan de slag gegaan en kan er zelf een stuk beter mee omgaan en merk aan mezelf maar ook aan mijn viervoeter dat het weer lekker gaat. Heeft hij van die kuren dan weet ik er beter mee om te gaan en dat is prettig als je juist in het begin een band op wilt bouwen met je hond. Super bedankt Gea . Ik zou je zeker aanbevelen bij andere mensen mocht dit nodig zijn.

 • #4

  Annet (zondag, 08 oktober 2017 23:00)

  Wat ben ik blij met Geja!
  Tes en Tijs, border collies, waren 9 weken toen ze hier kwamen. Eén en al vrolijkheid, maar zie dat maar eens in het gareel te krijgen. Dan ga je voor schut hoor tijdens het uitlaten!
  Geja's handvatten zijn tips voor het leven. Er is nu structuur en het gaat vast goedkomen met deze "idiootjes op hondenpootjes".
  Geja: ontzettend bedankt!
  groet, Annet

 • #3

  Cindy en Frank (woensdag, 27 september 2017 21:43)

  Met onze labradoodle Mazzel hebben wij de puppycoaching van Geja gevolgd. Wij vonden het erg prettig dat Geja eerst bij ons thuis langs kwam om te zien wat de thuissituatie is. Gelijk kregen we al fijne tips over de plaats van de bench en het zindelijk maken van onze pup. Vervolgens hebben we meerdere keren op de hei afgesproken om daar te wandelen met begeleiding van Geja. Door deze trainingen leer je wat je moet doen als je pup met andere honden in contact komt en welke handelingen je moet verrichten als je pup even wortels in de oren heeft. Daarnaast leer je ook de basis handelingen en commando's in deze lessen. Wij vonden dit erg leerzaam. Daarnaast hebben wij het als zeer prettig ervaring dat we Geja ten alle tijden mochten mailen wanneer we vragen hadden waarop we altijd snel reactie kregen. De mails en de coaching op loactie waren altijd erg verhelderend. Tot slot is Geja iemand die erg begaan is met je hondje en altijd het beste voor heeft met zowel hond als baas.

  Bedankt voor je inzet!

  Groetjes Frank en Cindy

 • #2

  S. Dekker (woensdag, 13 april 2016 14:33)

  Ik heb Geja leren kennen als een gepassioneerd persoon die in ieder probleem een uitdaging ziet.
  Onze hond vertoonde als pup al ongewenst gedrag en is als volwassen hond nog steeds dagelijks in training. Trainen gaat niet vanzelf, een terugval kan je als eigenaar dusdanig moedeloos maken dat je geneigd bent de handdoek in de ring te gooien. Met steun van Geja heb ik geaccepteerd dat onze hond altijd een 'project' zal blijven, maar ik leer zelf steeds beter zijn gedrag te verklaren. Deels is het een eigenschap van het ras dat we hebben, deels is het zijn macho karakter in combinatie met een lage agressiedrempel. Geja weet zijn gedrag altijd te verklaren en heeft daarnaast altijd een suggestie over hoe we het een volgende keer anders op kunnen lossen. Dus naast het feit dat ze de hond traint, coacht ze ook de eigenaar op een fijne manier waardoor je als eigenaar ook meer zelfvertrouwen krijgt.
  Ik denk dat veel mensen die een hond hebben met een gedragsprobleem net als ik ongewenst advies krijgen van jan en alleman. Als ik dit bespreek met haar kan zij altijd haar manier van trainen onderbouwen en weet goed te omschrijven dat de manier die Pietje aandroeg voor zijn hond prima zou kunnen werken, maar voor onze hond niet.
  Gedragstherapie is maatwerk, toegespitst op onder andere het ras, leeftijd, historie en gezondheid van de hond en verschilt dus ook per hond.
  Geja leert je haalbare doelen stellen en succesjes waarderen, hoe klein ze soms ook zijn, maar verliest nooit het welzijn van het dier uit het oog.
  Trainen op een positieve manier (belonen gewenst gedrag en negeren ongewenst gedrag) is haar visie en het werpt zijn vruchten af bij onze hond.


 • #1

  Marianne Fritsma (zondag, 15 november 2015 22:03)

  Hoi Geja,

  Wat een leuke site! Bedankt voor de hulp afgelopen week, je bent overduidelijk erg gek met dieren. Als ik zie dat mensen een probleem met hun hond hebben, dan zal ik jou zeker aanbevelen.
  Groetjes en succes!

  -Marianne