Gastenboek


Commentaren: 66
 • #66

  Hendriëtte Eikelboom (vrijdag, 01 maart 2024 14:11)

  Cooper, onze eerste hond. Na het lezen van boeken en volgen van groepslessen, kwam toch de verlichting door het volgen van privé lessen bij Geja.
  Wat heb ik mega genoten van de lessen, maar Cooper ook....hij adoreert haar.
  Elke les was een feest, weer of geen weer.
  Niet alleen door de liefdevolle wijze van lesgeven aan hond (EN baasje), maar ook de ingezette creativiteit en het eindeloos geduldig beantwoorden van vragen rondom situaties die zich voor gedaan hadden.
  De praktische tips (altijd na een les fijn uitgewerkt in de mail) hebben er voor gezorgd dat het hele gezin Cooper beter is gaan begrijpen en wij een nog betere band hebben gekregen en NOG meer van hem genieten.
  Nu de pubertijd.....weer nieuwe uitdagingen.....heel fijn dat Geja ons ook nu weer wil begeleiden en ook het leuke speuren van onze Cocker zoveel aandacht geeft.

  Geja, dank je wel! Je bent een fijn mens!

 • #65

  Inge en Heppie (donderdag, 29 februari 2024 15:40)

  Wij speuren met Geja en dat is zo ontzettend leuk! Mooie opbouw in de sporen en een hond die er heel veel plezier in heeft . We hopen nog lang vermisten( en badeendjes) op te zoeken!!! Een aanrader om te doen.

 • #64

  Sytie van Dorsten (woensdag, 28 februari 2024 12:18)

  Van een super fijne puppy privé training genoten met onze kleine Guus. Alle tijd, liefde en aandacht voor hond en baas! Heel tevreden en blij dat we van jouw kennis mochten profiteren. Dank voor de leuke tijd en begeleiding!

 • #63

  Saskia Dekker (vrijdag, 27 oktober 2023 21:34)

  Onze Mella is nu ruim 2.5 en uitgegroeid tot een heerlijke, ongecompliceerde hond. De begeleiding en korte lijntjes met Geja hebben hier een groot aandeel in.
  We genieten van een sociale hond die thuis haar rust pakt en graag in haar bench ligt, ondanks dat er nog 2 andere plekjes in huis zijn waar ze kan liggen. (3, als je de bank meerekent �)

  Toch heb ik een paar maand geleden even wat hulp gevraagd bij bepaald gedrag in huis wat ik niet kon plaatsen en waardoor ik erg onzeker werd.
  Besproken wat Mella liet zien en tijdens het consult werd vrij snel duidelijk waarom ze dit liet zien en hierdoor was de oplossing eigenlijk vrij simpel.

  Soms weet je het zelf even niet meer en dan is het fijn dat Geja je weer op ‘het juiste spoor’ kan zetten.

 • #62

  Joyce (woensdag, 04 januari 2023 13:26)

  In januari 2022 kwam Boef (Golden Retriever) in ons gezin. Een puppy van 7 weken. Dit is onze eerste hond en we hebben geen ervaring met honden. Wat een geluk dat Geja ons kwam helpen. Al na een paar dagen kwam Geja kijken en de intake doen. Zij gaf al gelijk een paar tips, waar wij heel veel aan hadden. Heerlijk no nonsens en lekker op de hei les geven en ons leren hoe we het samen met Boef leuk kunnen hebben en Boef zelfvertrouwen heeft. Geja geeft praktische tips die direct bruikbaar zijn en geoefend worden op de hei. Na een geweldige puppy training , hebben we gevraagd om ons ook te helpen in de pubertijd van Boef. We hebben een heerlijke hond, die sociaal is en ook luistert naar ons (soms bananen in de oren, maar dat hoort er bij zeg maar). Met dank aan Geja die ons fantastisch geholpen heeft om het samen met onze Boef fijn te hebben.
  groetjes Peter en Joyce

 • #61

  José (zondag, 16 oktober 2022 20:06)

  Geja heeft ons, mijn ouders en mij, geholpen op veel verschillende vlakken. Puk is een adoptie hond uit Bulgarije een echte lieverd. Met 4 maanden oud heb ik hem geadopteerd. Tijdens groepspuppy cursus was Puk totaal niet op zijn gemak en hing hij regelmatig in mijn jas. Gestopt met deze cursus en Geja haar hulp ingeroepen. Mijn moeder was bang voor Puk door een nare ervaring uit het verleden. Inmiddels heeft Geja ons geleerd om Puk zijn gedrag te lezen en te begrijpen. Geja heeft mijn moeder laten zien dat er absoluut geen agressie in Puk zit maar dat hij overprikkeld raakte. Sinds dat Geja ons/mij traint maakt Puk en ik sprongen voor uit. Ik ben nu een stabiele baas voor hem en dit alles op de vriendelijke manier. Hij luistert ontzettend goed ondanks zijn rugzakje en is hij goed te trainen. Inmiddels is Puk een jaar en volop in de puperteit, vreemd misschien maar ik geniet hier volop van. En dit is zeker te danken aan Geja haar inzet, luisterend oor, expertise en zeer persoonlijke benadering!

 • #60

  Gezinus Gelderman en Dini van Werven (zaterdag, 08 oktober 2022 18:00)

  Hoi Geja,
  Dank je wel voor alle goed zorg en tips voor Albert , maar ook voor ons als baasjes. Met jou aandacht en zorg en je goede tips is Albert weer helemaal op de goede weg.
  Jou trainingen en tips waren voor ons goudwaarde.
  Gr Gezinus en Dini en niet te vergeten Albert.

 • #59

  Ard (dinsdag, 04 oktober 2022 10:32)

  Super leuke en leerzame hondentrainingen. Onze pup Jazz is altijd enthousiast voor en na de training. En luisterd vaak beter naar Geja dan naar ons..... Ook het speuren is erg leuk. Vooral de indivuduele aandacht voor hond en baasje is erg prettig.

 • #58

  Lotte Schakelaar (donderdag, 22 september 2022 19:53)

  Onze labradoodle Pip was nogal een ongecontroleerd blij ei, ook na een groepspuppycursus ergens anders. We kwamen via via bij Geja terecht. En dat was de beste keus ooit! Pip is nu een gecontroleerd blij ei. Geja geeft hele duidelijke en handteerbare tips. Ook vertaald ze het gedrag van de hond voor ons. Ze heeft veel kennis en doet vol passie haar werk. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en na de les krijg je een uitgebreid verslag met de tips. Een hele dikke aanrader dus!

 • #57

  Lisette Ouwerkerk en Bumper (donderdag, 22 september 2022 18:59)

  Nu 4 speurlessen gehad en wat vindt Bumper, mechelse herder, het leuk. Tijdens de lessen laat Geja ons dingen zien en legt goed uit en hierdoor kunnen wij onze Bumper steeds beter lezen. We gaan zeker door. Een echte aanrader

 • #56

  Robin Vos (woensdag, 21 september 2022 16:28)

  Twijfel je? Vraag zeker Geja om te helpen!

  Op 7 januari 2021 zijn wij trotse baasjes geworden van Paco, die wij uit een asiel in Hongarije op 2-jarige leeftijd hebben geadopteerd. Vrij snel hebben we besloten dat wij een 1-op-1 gedragsspecialist zochten om bepaald (trauma)gedrag van ons 2e kansje beter te kunnen begrijpen. Ik wist wie Geja was en wat zij met haar eigen honden heeft bereikt, dus voor ons was de keus gauw gemaakt.

  Het bijzondere aan Geja vind ik, dat zij in alle rust zowel het gedrag van de hond als van ons als baasjes observeert. Geen enkele vraag is te gek! Ze past haar trainingen volledig aan op jou wens, dus waar jij als baasje tegenaan loopt. Ook de nazorg vonden we erg fijn, dat we elk moment een probleem konden melden of een vraag konden stellen.

  Geja, bedankt! We hebben onwijs veel van je geleerd en we hebben zoveel gehad aan de tips en tricks die je ons hebt meegegeven; we wandelen zonder zorgen overal naar toe. Paco is je vooral erg dankbaar voor de trainings-tip: runderlong =).

 • #55

  Jeanette (woensdag, 21 september 2022 16:12)

  Een feestje als het weer speurles is! Baasje heeft net zoveel plezier als Sjors de cocker spaniël ;-) En 1 op 1 leer je ook nog eens ontzettend veel over je hond! Ga je dingen zien, die je anders nooit opgemerkt had.
  Had ik bij andere lessen in het verleden met de vorige honden vaak genoeg echt geen zin om te gaan, lessen bij Geja zijn leuk, gezellig, inspirerend en voor herhaling vatbaar. Ontzettend leerzaam, wat ziet zij veel... niets van het gedrag van jouw hond (en jou) ontgaat haar. En hier krijg je ook heel veel tips in mee. Het inspireert om continu bezig te blijven om je hond uit te dagen en leuke dingen te ondernemen.
  Ook heeft Geja erg goed geholpen met onze andere hond die uit een opvang kwam.
  Honden zijn duidelijk Geja's passie! Wij gaan met plezier naar de speurlessen.

 • #54

  Adri van Apeldoorn (woensdag, 21 september 2022 14:33)

  Ik krijg net complimenten over het gedrag van onze hond!
  Een jaar geleden had ik dit niet kunnen denken... We waren volledig gefrustreerd, elke wandeling dezelfde ellende (uitvallen naar auto's, fietsers, mensen en andere honden). Gelijk na het eerste bezoek van Geja, had ik al zoveel tips gekregen dat ik Pastis (onze hond) beter begreep. Inderdaad een nieuwe gebruiksaanwijzing!
  Nu ga ik nog maandelijks speuren met Pastis, het is super leuk om dit samen te doen. Geja is heel toegankelijk, betrokken en heeft veel kennis van zaken. Echt een aanrader! Blijf niet radeloos rondlopen, maar bel! Het kan echt veranderen!

 • #53

  Petra (woensdag, 21 september 2022 13:06)

  Op het moment van schrijven zijn onze 8 pups bijna 7 weken oud. We hadden het idee om een karakterbepaling (puppytest) te laten doen. Voornamelijk voor onszelf, omdat er één pup zou blijven. Benieuwd of er een geschikte match zou zitten tussen de pup en moeder. Aangezien Geja al eerder bij ons thuis was geweest, dachten we aan haar. Wat ontzettend zinvol, interessant en leuk om te merken hoe dit in z'n werking ging. Om te zien hoe de pup opdrachtjes uitvoert zonder bij een voor hem vreemd persoon en zonder z'n moeder, broertjes/zusjes. Na de afname van de puppytest, kregen we handige tips over hoe we de ietwat afwachtende pup de komende tijd nog iets zelfverzekerder konden maken. En deze tips geven uiteraard weer door naar het nieuwe baasje. Geja bedankt!!
  Bij twijfel puppytest; zeker doen!

 • #52

  Erik (woensdag, 21 september 2022 11:36)

  Super gedreven honden trainster.
  Waar ik heel veel van geleerd heb.

 • #51

  gerlof, linda en doeras (woensdag, 21 september 2022 11:05)

  doeras is een heerlijke mechelaar van nu bijna 16 maanden, doeras is als pup van 16 weken uit het asiel bij ons gekomen en had een behoorlijke volle rugzak.

  dank zij Geja zijn we nu bijna 1 jaar verder en hebben we al grote stappen gemaakt al zijn we er nog niet , wij geven niet op en doeras al helemaal niet.

  Ook is doeras gaan speuren en wat vind hij het geweldig, voertjes onderweg niet nodig , ik moet mijn spoorloper vinden en als ik die heb nou ja als het dan moet doe dan maar een snoepie.
  al ga ik liever lekker knuffelen met de juf .

  wij hopen nog lang te kunnen speuren met Geja en haar geweldige spoorlopers.

 • #50

  Familie Van Bussel (woensdag, 21 september 2022 07:08)

  Via een buurvrouw kwamen we bij Geja terecht voor een puppycursus. Wat een kennis heeft deze dame, top! Fijn was het dat ze de eerste keer thuis kwam en de situatie thuis helemaal door sprak. Toen al heel veel tips gekregen. Ook kregen we een super handig handboek.

  Daarna zijn we met onze labrador pup een aantal keren op de hei geweest. Het 1:1 contact is ons goed bevallen. Voorgaande keer op cursus geweest in grote groep maar het contact met Geja zo alleen bevalt ons veel beter.

  Tussen de cursusdagen door zijn de lijntjes met Geja heel kort. Ze reageert vrijwel direct op e-mail en komt dan met fijne oplossingen.

  O ja na iedere cursus ontvang je een mail met al het besprokene, ook zo fijn.

  Wij gaan binnenkort op voor de laatste les. Maar eens kijken of dat voldoende is geweest. Wij raden Geja echt aan!!

 • #49

  Charles & Linda & Hunter (dinsdag, 20 september 2022 17:36)

  Hallo
  Wij zijn de baasjes van Hunter, Hunter is een mix van een Mechelse herder/ labrador.
  Als pup toonde hij al een vreemd gedrag maar dat werd steeds slimmer tot we het niet meer wisten wat te doen en toen hebben we contact met Geja gezocht en Geja hoorde aan mijn stem dat de nood hoog was, bij de eerste afspraak met Geja had zij al gauw door dat Hunter gefrustreerd was en dat hij moeite had om zijn gedachten te verdelen en we hadden direct een klik met Geja en Hunter vind Geja ( juffie ) fantastisch en we hebben veel vertrouwen in haar ze heeft enorm veel kennis en liefde voor honden ze staat altijd voor je klaar met tips en tricks en zoals Geja zegt, kijk ook naar de positieve dingen we zijn nu weer zover dat van elkaar kunnen genieten maar we zijn er nog niet helemaal en we zijn nu aan het aan het speuren met Geja en haar team we vinden het allebei leuk om te doen Geja is echt een aanrader we hadden haar veel eerder moeten leren kennen. En we hebben heel veel van haar geleerd en nog steeds we zijn haar heel dankbaar.
  Groetjes van Charles en Linda en Hunter.

 • #48

  Willem en Bento (zondag, 24 juli 2022 21:30)

  Bento als herplaatser uit een asiel mogen halen. Altijd binnen gezeten en alles was nieuw, maar wat vind hij (en ik ook) het speuren geweldig mooi! Geja geeft erg prettig les in een lekkere ontspannen sfeer.
  Ik merk dat de band tussen mij en Bento enorm gegroeid is, en hij er zelfstandig van geworden is.
  Ook de sporenloopsters doen het enorm leuk en met veel passie.
  Ik vind het bij Geja fijn dat zij altijd met mij meeloopt, dus je hoeft het (wat bij andere speurscholen wel gebeurd) niet alleen met een porto uit te zoeken. Dit werkt veel beter!
  Dus ik ga lekker door met mijn vriend, bevalt uitstekend bij Geja, die trouwens op de meeste vragen altijd wel een oplossing weet!

 • #47

  THY (zaterdag, 23 juli 2022 16:48)

  Zo mooi om te zien hoe mijn hond geniet van het speuren. GEJA is top. Heel fijn om indivuele begeleiding te krijgen en mijn hond nog beter te leren lezen.

 • #46

  Baloe en Ria (vrijdag, 22 juli 2022 21:02)

  Baloe de “knuffel”mechelaar en ik zijn via Cor Oldenburg (leermeester en boekschrijver over speuren) bij Geja terecht gekomen. Cor had hoge verwachtingen van Baloe. Helaas geeft Cor zijn lessen in Heerhugowaard. Een afstand wat voor mij een struikelblok was. Cor gaf als opmerking mee aan Baloe en mij: Let op, blijf wel samenwerken zodat jullie een goed team worden en blijven. �
  Sinds april 2021 begeleid Geja ons met speuren en wat vinden Baloe en ik dat leuk. Taak is opdracht En door gaat Baloe weer. Na drie complete speuren is ze bekaf maar we zijn voldaan.
  Geja heeft kennis van zaken en streeft erna om een positief resultaat te behalen daarbij let ze op het gedrag van ons beiden.
  Natuurlijk wil ik de speurlopers niet vergeten die door Baloe overweldigd worden. Wat fijn dat we regelmatig van de partij mogen zijn

 • #45

  Christine van Delden (vrijdag, 22 juli 2022 19:05)

  Het is al weer een poosje geleden dat ik via de fokster van mijn hond bij jou terecht kwam.Ik zocht voor mijn Welsh springer een beetje uitdaging.Veel wandelen en spelen en zwemmen was niet genoeg.Let op �ik werd er wel moe van maar m'n welshje niet.Dus zo kwam ik bij Geja terecht.Zij geeft m'n hond de goede uitdaging en ook voor mij waren er natuurlijk heel veel tip's.Als ik er nu na bijna 1jaar op terug kijk zie ik een enorme verbetering in de balans van mijn hond.Dus echt een dikke pluim voor Geja en haar team die elke keer weer enthousiast zijn als we komen.Dank voor de goede uitleg en we komen graag bij jullie speuren.Groetjes Christine en Ollie

 • #44

  Petra Brem (zondag, 20 februari 2022 11:03)

  Toen wij onze labradoodle Beau ophaalden bij onze overburen, na twee nachtjes, werden we verdrietig om te horen dat het helemaal niet goed was gegaan. Ze stond het hele weekend "aan" (reageerde op alles om haar heen), had niet gegeten en was totaal niet relaxt. Wat gunden we haar meer zekerheid, plezier en ontspanning. Geja heeft ons zoveel tips gegeven om mee aan de slag te gaan. Zo was bijvoorbeeld tussen mij en Beau de "navelstreng" te kort, meer afstand nemen dus. Door Beau meer duidelijkheid te geven (en daarna te belonen) met name in het veel reageren op geluiden, voorbij gangers voor het raam etc, is onze Beau zoveel relaxter geworden! Tijdens het wandelen had Beau vaak haar staart laag, was erg oplettend en genoot dus niet van een wandeling. Geja leerde ons om onderweg voertjes te verstoppen, zodat Beau haar neus ging gebruiken en ontspannender werd. Ze heeft weer lol in het wandelen! Contact met Geja heeft ons zoveel opgeleverd. We genieten nu nog meer van Beau dan we al deden. Binnenkort samen lekker speuren, zin in! Kortom, bij twijfel, neem contact op met Geja, het gaat je zo veel opleveren!

 • #43

  Saskia (dinsdag, 04 januari 2022 22:11)

  Geja heeft ons de afgelopen 7 jaar begeleid met diverse gedragsproblemen van onze hond. Helaas moesten we hem in mei 2021 in laten slapen.
  ‘Voorlopig even geen hond hoor!’ heb ik meermaals gezegd. Maar toch begon het te kriebelen na een gezellig logeerpartijtje van een sociale hond.
  Wij zagen onze zoon genieten (en deden dat zelf uiteraard ook!)

  En zo begon er een voorzichtige zoektocht naar een andere hond, waarbij sociaal en kindvriendelijk onze belangrijkste eisen waren.
  Geja tipte ons een pupje van 4 maand uit Portugal die via een stichting naar Nederland zou komen, en zo is Mella eind augustus bij ons gekomen.
  Maar oooooh,…… wat een onzekerheid kwam er ineens bij mij om de hoek kijken. Ik ging twijfelen over alles! Gelukkig stond Geja standby om ons tips en adviezen te geven.
  Mella is niet meer weg te denken uit ons huis en inmiddels hebben wij onze eerste 2 speurlessen gehad. Wat ontzettend leuk om nu de handler in plaats van de vermiste te zijn!

  Geja bedankt voor je hulp en Jenny bedankt voor het verdwalen :)

 • #42

  bas en jacqueline bezemer (donderdag, 30 december 2021 20:11)

  zelfs op vakantie (in ons vakantiehuis in Frankrijk) neemt Geja de tijd om een speurtocht te organiseren. Wij waren erg sceptisch of onze Mechelaar wel in staat zou zijn om een spoor te volgen en hadden Geja "uitgedaagd". Wij hadden ongelijk: na een heldere uitleg bleek ook onze hond in staat om een spoor te volgen. En wat misschien nog wel belangrijker is: hij had duidelijk plezier! Een aanrader.

 • #41

  Else Arendse-Kegge (zondag, 12 december 2021 18:20)

  Al bijna 2 jaar geleden haalden wij 2 teckeltjes uit het asiel. Ze hadden een afschuwelijke voorgeschiedenis en we hebben Geja om hulp gevraagd om deze hondjes te helpen. Niet zindelijk, niet gesocialiseerd , bang van de hele buitenwereld, kortom een forse uitdaging.
  Geja zei ons toen, het zijn 2 bloemknoppen die langzaam zullen opengaan. En wat heeft ze gelijk gekregen, alle nuttige tips die we van haar kregen volgden we op en beetje bij beetje gingen de knopjes open. Nu 2 onvoorstelbare lieve honden, lief tegen iedereen, niet meer bang op straat en sinds kort na eindeloos geduld en oefenen, vriendinnen met onze kat.
  Eén van de 2 moest leren om relaxed buiten te lopen ipv hyper overprikkeld de omgeving aldoor scannen. Ze leerde deze hond met snoepjes in het gras en berm om haar neus te gaan gebruiken en niet aldoor haar ogen....en binnen de kortste keren veranderde haar gedrag. Lieve Geja, dankjewel voor alle zeer nuttige hulp, mede door jouw hulp hebben we nu 2 schatten van honden die een heerlijk leven hebben , en we zijn er dol gelukkig mee.

 • #40

  Cristel Lokhorst (maandag, 18 oktober 2021 20:44)

  Lieve Geja,

  Wat een topper ben jij!
  Je staat voor je vak en dieren. Niets is je te gek!
  Bedankt voor onze fijne lessen/gesprekken.
  Wat heb ik veel geleerd samen met Duncan!
  En wat kunnen we nu genieten van elkaar!
  Nogmaals bedankt.

  Groetjes Cristel

 • #39

  Marina Schut (vrijdag, 10 september 2021 15:03)

  Nadat duidelijk was dat Flame en ik allebei i.v.m. fysieke klachten niet meer door zouden gaan met behendigheid zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Dat alternatief is voor ons speuren. Flame en ik speuren sinds het voorjaar mij Geja. Flame is een Australian Shepherd van 7 jaar. Prikkel gevoelig en een korte concentratieboog.

  Flame en ik speuren sinds het voorjaar mij Geja. Flame is een Australian Shepherd van 7 jaar. Prikkel gevoelig, geen hele zekere hond en met een korte concentratieboog. De kennismaking met het speuren was bij ons in de buurt, we wonen in Lelystad. Helaas sloot dat niet helemaal aan bij wat wij zochten en ik kan zeggen dat we bij Geja gevonden hebben wat wij zoeken!!

  Het allergrootste verschil is dat Geja met ons meeloopt en zo precies kan zien wat er gebeurt. Niet alleen wat betreft het speuren maar ook het karakter van de hond en wat de hond aankan en nodig heeft in verschillende situaties.
  Want alles is nieuw en dat zie je zelf (nog) niet allemaal. Geja is heerlijk direct, open en eerlijk en dat waardeer ik heel erg. We zijn inmiddels een paar maanden verder en we zijn gegroeid. Mooi om te zien dat verwijzen beter gaat, minder nonchalant, Flame zijn mentale uithoudingsvermogen gegroeid is en bovenal dat Flame er plezier in heeft. Wij zijn nog lang niet uitgegroeid en gaan hopelijk nog lang door met deze fijne lessen.

  Als laatste ook een compliment aan de enthousiaste spoorlopers die ook een belangrijk aandeel hebben in de fijne lessen.

 • #38

  Paddy van Alfen (woensdag, 11 augustus 2021 20:42)

  Ik speur nu een paar maanden bij Gea met Ruby. Het is geweldig om te doen! En zo leuk om te zien hoe Ruby zich ontwikkeld hierin. Ze is ontzettend leergierig en pakt het snel op. En zo mooi om te zien hoe ze te werk gaat. Tijdens het speuren legt Gea uit wat ze ziet bij Ruby en zo leer je nog beter je eigen hond kennen.
  Wat dan zo leuk is is dat Ruby zo enthousiast is op de vermiste Jenny maar ook zeker op Gea. En ze is zo relaxed dat er in de korte pauzes zelfs een massage van de juf af kan. We kijken al weer uit na onze volgende speurles.
  Groetjes van Paddy en � van Ruby en niet te vergeten een natte lebber�

 • #37

  Annemieke Schuijl (zondag, 08 augustus 2021 13:16)

  Nu 2 speurlessen gedaan met onze hond Pip. Wat is dit leuk om te doen met je hond. Het is fijn om dit 1 op 1 te kunnen doen, zo hoef je niet te wachten en is er veel tijd voor tips.
  Omdat ze zelf hondenspecialist is is er veel kennis aanwezig waar je tijdens de les ook veel aan hebt. Ook alle complimenten voor degene die steeds het spoor uitzet, foto's en filmpjes maakt een duidelijk ook veel kennis en ervaring heeft met honden.
  Wij hebben al weer zin in de volgende les.

 • #36

  Harold & Estelle (zondag, 08 augustus 2021 11:46)

  Wij hebben Geja gevraagd voor de puppy training van onze Cocker Spaniël. Vanaf de eerste training tot aan de laatste is Pippa gegroeid, maar wij zelf ook. Je krijgt samen met je pup zelfvertrouwen om te trainen wat Geja adviseert en leert. Als je er niet uit komt of je twijfelt is ze altijd bereikbaar en bereid te helpen, ontzettend fijn! De persoonlijke aanpak, enorme passie en bak ervaring die je mee krijgt van Geja is enorm waardevol en voor ons en Pippa ontzettend goed uitgepakt. Wij zouden iedereen aanraden om om deze wijze met Geja je eerste trainingen met je puppy te doen. Wij komen zeker terug, al is het maar voor de gezelligheid en de tips die je altijd mee naar huis krijgt.

 • #35

  Mirthe (zaterdag, 07 augustus 2021 22:37)

  Jazz mijn mechelaar en ik zijn in april bij Geja terecht gekomen. Jazz had namelijk een gedragsprobleem (uitvallen naar vreemde mensen) waarbij ik zelf niet meer wist hoe ik dit moest aanpakken. Geja heeft ons hierin echt super geholpen en nu nog steeds. Ze heeft enorm veel kennis van zaken en streeft erna om een positief resultaat te behalen. Ik speur nu met Jazz ook bij Geja omdat de vorige hondensport niet geschikt voor mijn hond was. Maar ook omdat ik de fijne lessen niet wou missen van Geja waarbij ik elke les verbeteringen zag. �

  Ik raad hondenspecialist Geja dan ook zeker aan! Ik blijf voorlopig zeker doorspeuren bij Geja en haar leuke team

  Mirthe en Willy

 • #34

  Gea Huisman (zaterdag, 07 augustus 2021 21:35)

  Onze Beagle Milou volgt alweer een tijdje speurles bij Geja. Wat vind ze het leuk en ik ook! De band die je opbouwt is zo speciaal omdat je samen aan het “werk “ bent. Voordeel bij Geja is dat zij een sporenloper heeft die zich verstopt. Met Geja en Milou sporen we de “ vermiste” op. Dat koppie van Milou als ze haar gevonden heeft wat een feestje! Van Geja krijg je tijdens het zoeken naar de “vermiste” allerlei tips wat je wel en wat je niet moet doen en waarom je hond zoiets doet. Na de les hebben we allemaal een voldaan gevoel. En Milou… die is uitgeteld maar voldaan omdat ze de “vermiste een aantal keren gevonden heeft. Ik kan het iedereen aanraden speurlessen te nemen bij Geja. Dank je Geja Voorde ontzettend leuke en leerzame lessen. Wij gaan nog even door!

 • #33

  kim (zaterdag, 07 augustus 2021 21:30)

  Nu een aantal keren wezen speuren met mijn beagle Spyker. Super leuk! Spyker is ruim 6 jaar maar was gelijk enthousiast en vind het erg leuk om te doen. Dit is écht héél leuk om samen met je hond te kunnen doen. Deze beagle mag nu echt zijn neus gebruiken en hij ( en zijn baasje) worden hier erg blij van. Fijne begeleiding van Geja en haar team!

 • #32

  Gea Huisman (zaterdag, 27 maart 2021 19:53)

  Met Milou onze Beagle van 18 maanden hebben wij al eerder les gehad bij Geja. Zo super! Milou kregen wij als herplaats pup van 4 maand. Wat een vooruitgang heeft ze gemaakt. Met tips van Geja leerden wij elkaar beter te begrijpen. Af en toe een thuisles als ik ergens mee zat. Hup Geja was er weer en gaf mij duidelijke aanwijzingen waar ik wat mee kon. Nu Milou wat ouder is wilde ik verder met haar. Een Beagle heeft natuurlijk uitdaging nodig zoals vele hondjes. Wel wilde ik weer lessen volgen bij Geja. Dit omdat ze Milou goed kent maar ook omdat zij de lessen geeft met zoveel passie. Niets is teveel en wat doet Milou het goed! Mijn kanjer wordt steeds relaxter en zekerder van zichzelf. Dank je wel Geja voor je leerzame en leuke lessen. Je bent nog niet van ons af � Wij blijven voorlopig nog je lessen volgen. Een knuf voor de juf van Milou ��

 • #31

  Fam. Folkerts (donderdag, 18 maart 2021 10:34)

  We hebben een puppycursus gedaan bij Geja wat ons heel goed is bevallen. Geja heeft veel kennis en ervaring met honden en kon ons gezin met jonge kinderen goed begeleiden. Geja is een super leuke, betrokken vrouw die altijd voor je klaar staat om te helpen. Via de mail is ze ook goed bereikbaar. Wij hebben veel aan haar kundigheid gehad en ook de kinderen hebben duidelijke uitleg gekregen hoe de hondentaal werkt. Wanneer moet je de hond met rust laten, welke signalen geeft de hond nu en hoe moet je nu handelen. Erg waardevol. Wij raden Geja absoluut aan.

 • #30

  Rianne Bredewout (woensdag, 03 maart 2021 21:25)

  Onze Nessie is begin september vanuit Spanje naar Nederland gekomen. Ze was toen 4 maand, nog een pup dus, maar wel al voorbij aan de inprentingsfase.
  Juist daarom wilden wij graag een andere puppiecursus dan 'standaard'. Na een tip bij Geja terecht gekomen, en wat hebben daar goed aan gedaan! Na een bezoek aan ons thuis, en een 2de les bij ons in de buurt, zijn we de andere lessen de hei op gegaan. En uiteindelijk liep Nessie lekker los. Van een bang schuchter hondje, is ze nu een heerlijk blij ei ( met af en toe haar momentjes dat ze weer terug in haar schulpje kan kruipen). Maar dankzij de tips van Geja, kunnen we haar daar goed bij helpen.

 • #29

  Monique Beumer (maandag, 23 november 2020 08:24)

  Met onze labrador hebben we elders een puppycursus gevolgd. Maar we wilden graag verder trainen met Dunya. Via een advertentie kwamen we bij Geja terecht. We hebben nu 1 les gehad en wat een inzichten hebben we gekregen. Wanneer vindt ze het leuk om met andere honden te spelen, roepen op het juiste moment, hoe de aandacht vast te houden . Verrassend om te zien dat ze op een gegeven moment voor het spelen met Geja koos ipv "losgaan" op andere honden. Na 1 uur al zoveel resultaat geboekt, dat beloofd veel gieds voor de toekomst. Het is niet alleen de hondenkennis maar ook de mensenkennis van Geja die inzicht geeft in het gedrag van de hond. Super leuke vlotte training van een geweldige trainster. Hier ga je voor je plezier naar toe.

 • #28

  Fam Melenhorst (woensdag, 21 oktober 2020 10:53)

  Vorig jaar hebben wij onze eerste pup aangeschaft. Met twee jonge kinderen nog in huis, was het een uitkomst dat Geja op onze tijden kon trainen. Wat hebben we al veel geleerd, ze leert je kijken naar hondentaal en kan heel specifiek met jouw hulpvraag aan de slag gaan. Een eigen coach is echt een uitkomst! Wij hebben de puppycursus gedaan en ook de vervolgcursus doen we op maat bij Geja. De ene keer trainen we in de tuin, maar lopen ook samen een ronde door het bos. Wij blijven voorlopig nog trainen met Geja erbij.

 • #27

  Else Arendse (woensdag, 01 juli 2020 15:01)

  In januari 2020 hebben wij 2 teckeltjes geadopteerd uit een asiel, maar oh oh, waar waren we aan begonnen...Eén van 8 jaar en éen van 4 jaar beiden door een broodfokker ernstig uitgebuit en hun leven lang opgesloten geweest in een schuur. Niet gesocialiseerd, niet zindelijk maar binnen de aller, aller liefste hondjes.Maar ze kenden de buiten wereld niet, dus alles was nieuw en overweldigend eng, Vooral de oudste teckel was hysterisch bang om mee naar buiten te gaan, en omdat zij de boel bij elkaar gilde ging de jongste teckel mee doen...
  Doodsbang waren ze voor alles op straat, andere honden of katten, grotere dieren, alles was nieuw en dood eng. Eén van de 2 hondjes blafte de hele dag op de vensterbank naar alles wat buiten te zien was en toen besloten we om hulp te gaan zoeken, voor deze 2 hondjes was meer nodig dan alleen maar liefde. En zo kwamen we via het internet bij Gea. Ze kwam observeren en had in 1 minuut voor elkaar dat de oudste hond niet meer naar de vensterbank ging om te blaffen....heel veel uiterst nuttige tips gekregen waarmee we aan de slag konden en we waren echt bijna wanhopig voordat zij kwam maar nadat ze was geweest hadden we er alle vertrouwen in dat we er met haar hulp nog heel veel aan konden doen.
  De achterstand die deze 2 hondjes hebben is niet zo snel in te halen, ze moeten zelfvertrouwen krijgen en stap voor stap gaat het beter. De jongste gaat sneller vooruit en maakt al contact met andere honden, de oudste is daar nog niet aan toe. Uitlaten doen we heel vroeg om 7.00 uur in het bos, verder in onze eigen grote tuin.Aanvankelijk vonden ze dat enorm eng in het bos en kropen ze bijna door het bos, nu al 2 blije hondjes met wapperende staarten. Allebei zindelijk. Het gaat stap voor stap beter, we overhaasten niets, ze krijgen alle tijd om aan alles te wennen.
  Zonder Gea's hulp hadden we nooit zover gekomen en we zijn super blij haar te kunnen vragen om hulp als we weer eens vast lopen. Gea, geweldig! Je bent een vakvrouw met een enorm dierenhart, en we zijn erg blij dat we bij jou aan geklopt hebben!

 • #26

  Fam. Van Huffelen (woensdag, 01 juli 2020 10:21)

  Toen wij vorig jaar onze eerste pup kregen hebben wij Gea ingeschakeld voor coaching omdat wij geen ervaring hadden met honden. Ze heeft ons gezin super geholpen zowel in de thuissituatie als erbuiten. Altijd wist ze raad op vragen. Zo fijn om iemand te hebben om op terug te vallen. Ook heeft ze de kinderen op een leuke manier betrokken bij de cursus. Soms moest ze streng zijn em dat was goed! Zo snappen de kinderen echt hoe ze moeten handelen. Nu een tweede pup en wederom Gea ingeschakeld. Al voordat de uit kwam was ze er met advies. Echt top! Dus zoek je een lieve, persoonlijke, rustige, deskundige, meedenkende coach dan ben je bij Gea aan het juiste adres! Lieve Gea wij blijven je bestoken met onze vragen over onze toppers Lola en Lily. Groetjes Dennis Miranda Aimee Thijmen & Feline

 • #25

  Mieke (woensdag, 01 juli 2020 06:40)

  Geja is bij ons thuis geweest om onze teckel Sam te bekijken. Hij gaat uit z’n stekker bij het uitlaten. Daar hebben we nog een lange weg in te gaan. Maar de adviezen van Geja waren goed

 • #24

  Meranda Passies (dinsdag, 30 juni 2020 21:52)

  Ik volg de puppy coaching bij Geja. Helaas, door de Corona, moesten er lessen verschoven worden en nu is onze pup geen puppy meer. De laatste puber les ging heel leuk op de hei waar Sunna haar puberstreekjes uitprobeerde.
  Omdat sunna nu wat ouder is past Geja heel makkelijk haar lessen aan. Straks mag onze Sunna, een australian shepard, een start maken met speuren. Ben heel benieuwd hoe ze dat gaat vinden. Vast enorm leuk. We kijken er naar uit.

 • #23

  Mariëlle huisman (dinsdag, 30 juni 2020 20:30)

  Wij hebben Geja om hulp gevraagd bij het uitval gedrag naar andere honden van onze welsh springer spaniel flynn. Veel geleerd tijdens onze wandelingen op de heide. Maar vooral om flynn beter te leren lezen om spannende situaties te vermijden. Nu speuren wij bij Geja, en wat vooruitgang heeft flynn geboekt! Bij vragen kunnen we altijd terecht, en krijg je ook snel antwoord. Ze is heel professioneel maar vooral eerlijk! Echt een aanrader.

 • #22

  Gea Huisman (maandag, 22 juni 2020 00:27)

  Ontzettend blij dat ik Geja ingeschakeld heb. Onze Milou een Beagle pup had een moeilijke start aangezien wij al de tweede eigenaar zijn in haar jonge leventje. Met de tips, adviezen en uitleg om het hoe en waarom begrijpen wij Milou nog beter. Vaak zeggen mensen dat Beagles niet luisteren en niet los kunnen lopen. Bij Geja wel � de eerste les gelijk los op de heide en wat deed ze het goed! Bedankt Geja voor al je fijne tips en adviezen. Ook kan ik altijd bij je terecht als het even niet lukt. Dus zoek je iemand die je hond en jouw begrijpt dan moet je echt Geja inschakelen. Van één ding heb ik spijt, ik had dit veel eerder moeten doen! �

 • #21

  Anjes (dinsdag, 24 december 2019 19:05)

  Wij kennen Geja nu al een tijdje en elke keer komt zij met tips en trucs waardoor het ondanks ons jonge gezin en de 2 honden met allebei een lekker enthousiast karakter, bij ons thuis nog elke dag een feestje is!

  Onlangs is Geja bij ons thuis geweest voor een observatie van onze Franse Buldog. Onze Grote Keeshond (Casey) was onlangs bevallen en Frans (de Buldog) begon een vorm van agressie te vertonen naar mensen buiten het gezin. Bleek, hij nam de rol als stiefpapa erg serieus en was mede door het constante "waken", oververmoeid geraakt.
  Met de nodige tips zijn wij met hem aan de slag gegaan en binnen de kortste keren was hij weer de lieve bul die we kenden, alleen dan nu met een kleine handleiding voor zowel ons als de visite. Ondertussen is de rangorde weer hersteld en is Frans weer de lieve sullige bul als dat hij was, voor de bevalling.

  Ook stond in de planning om een pup uit het nest aan te houden, over keuzestress gesproken... Gelukkig was Geja in de gelegenheid om mee te kijken naar onze perfecte pup! Ook nam ze de tijd om alle andere pups te bekijken en gaf daar waar nodig advies!
  Elke dag zijn wij nog blij met het besluit om ook Geja hier voor mee te laten kijken. Wolf haar karakter past perfect bij de karakters van Casey en Frans en dus bij ons gezin.

  Over een paar weken starten we de puppycursus bij Geja.
  We hebben er zin in!
  Geja, dank dank dank!!!�

 • #20

  Familie Dijkhof (donderdag, 12 december 2019 10:05)

  Wij hebben per toeval Geja gevonden voor de puppy training voor onze australian shepherd Skye!
  Het is super prettig dat je een privé-cursus kan doen met je pup. Alle vragen die we als gezin hebben kunnen we stellen en we krijgen altijd antwoord en tips terug.
  Geja weet ook wat het specifieke ras voor gedragskenmerken heeft en dat vonden we heel belangrijk.
  Zo probeer je aan je hond de beste training te geven.
  Door alle tips en trucs kunnen we zelf weer verder...

  Dus bedankt Geja, namens ons allemaal ;)

 • #19

  Elzemiek (dinsdag, 03 december 2019 20:59)

  Wij zijn ontzettend blij met Geja en haar fijne en goede adviezen. Dankzij haar kan onze kleine Mees hier blijven wonen en zijn we met veel geduld en goede tips bezig om onze oude teckel wat meer rust te geven op z'n oude dagje. Want ook een oud hondje kan nog gewoon leren! Met onze vele vragen kunnen we via mail ook altijd bij haar terecht en krijg je snel reactie terug. Zeer kundig en super lief voor de honden. Wij raden Geja absoluut aan!!

 • #18

  Warko (maandag, 18 november 2019 19:00)

  Iemand met echt verstand van honden! We zijn er nog lang niet, maar met de les(sen) van Geja krijgen we handvatten aangereikt, hoe met ons lieve lastpostje om te gaan.

 • #17

  Mila (zaterdag, 07 september 2019 11:50)

  Wij hebben de puppy cursus bij Geja gevolgd, met grote tevredenheid! Onze Mila is een AmStaff, met een sterk willetje. We hebben enorm goede tips van Geja gekregen, voor de dingen waar wij tegen aan liepen. Het fijne aan cursus van Geja, is dat je alle aandacht krijgt, en je krijgt echt de hulp die je nodig hebt. Niet een standaard pakket, maar echt aangepast op onze hond. Wij zijn super blij met de keuze voor Geja, en zullen de komende tijd blijven trainen met haar. Geja, heel erg bedankt!

  Groetjes Koen, Carolien en Mila